2015. aug. 26.

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Blogolás

                   
Blogolás. Elég tág témakör. Annyira, hogy egyelőre fogalmam sincs, mit írhatnék róla. A VKP-s facebook csoportban olvastam néhány ötletet, úgyhogy ezen fogok elindulni és meglátom, mi sül ki belőle.

Mikor, miért, hogyan kezdtem el blogolni? Ez egy olyan része a blogolásom történetének, ami nagyon idegesít: a nagybetűs Kezdetre ugyanis csak nagyon halványan emlékszem. A számítógép területén mindent korán kezdtem, és ez a blogolásra is vonatkozik. 12 éves lehettem, amikor létrehoztam az első weblapomat az eOldalon. Onnantól kezdve mindenféle honlapkészítő felületet kipróbáltam, például hupont.hu-t, GPortált-t, uCoz-t, de egyik sem felelt meg maximálisan.

Egyik volt osztálytársam ajánlotta a Bloggert, mert ő is ezt használta és szerette. Azt hiszem, 2012 decemberében hoztam létre az első blogomat itt, ami - tisztán emlékszem rá - egy naplóblog volt. Onnantól kezdve nem volt megállás, sorban csináltam a különböző oldalakat: naplókat, történetes blogokat (ebből volt a legtöbb), blogdesign- és kritikás oldalakat, de volt könyves is - pont a Metaforaszennyezés elődje.
     
Mit jelent nekem a blogolás? Nos, a blogolás mostanra az egyetlen olyan szabadidős tevékenységemmé vált, amivel mások hasznára lehetek. Ehhez értek, ebben jó vagyok, és valószínűleg nem most fogom feladni, hiszen túl régóta csinálom már. Imádok blogolni, nem tudnám elképzelni az életemet enélkül. Szeretem, hogy minden egyes apró utazásról, tárgyról, könyvről, zenéről, vagy akár egy képről az jut eszembe, milyen bejegyzést írhatnék róla. Büszke vagyok arra, hogy bloggernek mondhatom magamat.

Mit kaptam tőle? Sok évnyi tapasztalatot, élményt, egy kis tudást a HTML-kódok területén, a fogalmazókészségem fejlődését, sikerélményeket (pont akkor, amikor a legnagyobb szükségem volt rá) és nem mellékesen egy csodálatos barátnőt. :)

Mit várok még tőle? Leginkább még több sikerélményt: sok rendszeres olvasót, kommentelőt itt a Metaforaszennyezésen, valamint még több blogos barátnőt és ismerőst, szeretnék hozzám hasonló érdeklődési körű emberekkel beszélgetni.

Remélem, nem volt túl unalmas ez a cikk, és egy kicsit jobban megismertetek, vagy komolyabban vesztek. Nézzétek majd meg, a többiek mit írtak ebben a témában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

@sarah.flp

Kövess