2015. okt. 2.

Top 5 könyves férfiszereplő

          
Több könyves blogon is láttam hasonló listát, úgyhogy úgy döntöttem, én is összeállítom a sajátomat. Ha tetszik a téma, ti is nyugodtan írhattok egy ilyen bejegyzést, vagy akár kommentben is megírhatjátok. :)

5. Négyes / Tobias - Beavatott-trilógia
Nem éppen az a típus, akivel szívesen lennék együtt, de attól még, mint férfikarakter, tetszik. Kissé válogatós típus vagyok. Igazi lelkitárs, erős és határozott, de ez a kemény külső lágy belsőt takar, és ez aranyos.

4. Gideon de Villiers - Időtlen szerelem-trilógia
A bunkó álompasi, aki persze elcsábít minden lányt... Még engem is kicsit, de csak annyira, hogy a 4. helyet adjam neki. Tobiashoz hasonlóan nem tudnék beleszeretni, de a karaktere, jelleme tetszik.

3. Minho - Útvesztő-trilógia
Imádom a karakterét. Kemény, kitartó, bátor, erős, okos, bölcs és ahw! Bele tudnék szeretni, pedig , mint már említettem, elég válogatós típus vagyok. Ő a kedvencem a könyvből. Nem egy egyedi karaktertípus, de valahogy mégsem az az unalmas, sablonos jellem. Imádom, imádom, imádom!

2. Gale Hawthorne - Éhezők viadala-trilógia
Kedves Peeta-rajongó olvasóim, be kell vallanom, én mindvégig Gale-nek szurkoltam. Mindig is ott volt Katniss-nek, szerette, segítette még annak ellenére is, ahogy a lány bánt vele... Hol megcsókolta, hol utálta. Ezen kívül Gale többet szenvedett (ezt a témát következő pontban jobban kifejtem), és férfiasabb... Egyszerűen jobb pasinak tartom, mint Peetát.

1. Maxon Schreave - Párválasztó-sorozat
Miért nem létezik ilyen férfi a valóságban? Egy igazi álompasi. Nem tökéletes ember, de hihetetlen jó személyisége van. Az egyik pillanatban aranyos és ártatlan, a másikban pedig kemény és könyörtelen, és ez az együttes valamiért nagyon tetszik. Továbbá imádom benne, hogy szenved... Nem tudom, miért, de szeretem, ha egy karakternek nem teljesen boldog az élete és van olyan problémája, amit csak egyedül tud megoldani, de persze szüksége van egy másik ember támogatására ehhez... Az ilyen részletek mindig nagyon izgalmasak. :)

4 megjegyzés:

 1. Kedves Sára!:)
  Már régóta nézegetem a blogodat, és meg kell mondanom, hogy nagyon tetszik.:) Továbbá:
  ÚRISTEN, MAXON AZ ELSŐ! IMÁDOM!�� #TeamMaxon��
  Továbbra is blogolj így, van egy kellemes, nem írói, hanem újságírói módod, amit jó olvasni.:)
  Puszil: Michelle~

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :33
   A legjobb könyves karakter a világon!! #TeamMaxon :'DD
   Köszönöm, és örülök, hogy inkább "újságírós" a blog, ezt szerettem volna elérni. :)

   Törlés
 2. Maxon! a szerelmünk! 😊😊 Imádlak!

  VálaszTörlés

@sarah.flp

Kövess