2016. máj. 29.

Ebay wishlist #2

 
Már régóta áll ez a bejegyzés a piszkozatok között, olyan sok ideje, hogy a termékek, amiket összeválogattam a poszthoz, már aktualitásukat vesztették, így kezdhettem elölről az egészet. Nem baj, azért még így is tudtam miből választani. :) Nem kifejezetten nyári dolgok kerültek bele ebbe a listába, inkább csak összedobtam ezt-azt, de szeretnék olyan témájú eBay kívánságlistát is összeállítani. Most viszont lássuk a mostanit!
 
NYÚLPAMACS KULCSTARTÓ
Ez tipikusan egy olyan dolog, aminek semmi értelme, de mégis akarsz ilyet, mert miért ne? Cuki, puha, talán kicsit elegáns és jó fogdosni.
Ár: ~550 Ft
 
VIRÁGOS-PILLANGÓS TÁSKA
Bár ennyi pénzt nem adnék érte, a mintája nagyon tetszik nekem. A formája kissé furcsa, de ez teszi különlegessé. Kíváncsi vagyok, hogy néz ki élőben.
Ár: ~2000 Ft

 
IGAZOLVÁNY-RENDEZŐ UTAZÁSHOZ
Ez az egyik dolog, ami idő közben aktualitását vesztette, ugyanis ezt még az utazás előtt adtam hozzá a kívánságlistához - gondolom indokolnom nem kell, miért. Ennyi pénzt ezért sem adnék, de amolyan útmutatásnak, hogy milyen dolgokat keressek olcsóbban, tökéletes.
Ár: ~1000 Ft
 
TÁSKA
Szintén egy olyan furcsa alakú táska, mint az előbb, de ez már egy icipicit jobban megéri az árát. A piros tetszik a legjobban, de a szürke kockás (az első képen a legalsó) sem néz ki rosszul. És itt legalább látszik, hogyan néz ki a "való életben".
Ár: ~1800 Ft
 
TÁSKA
Jé, megint egy táska! :) Ráadásul nem ez az utolsó. Ez viszont annyiban különbözik a többitől, hogy ilyenem már van egy, mégpedig ebben a bordó, vagyis "claret" színben és nagyon szeretem hordani. Nagyon jól néz ki, szóval most egy feketét szeretnék beszerezni belőle. Elsőre kicsit meglepődtem, mert amolyan "csináld magad"-táskaként érkezett, de csak annyi, hogy be kellett fűzni a pántját. Ne számítsatok nagyra, hosszában alig nagyobb csak, mint a tenyerem az ujjaimmal együtt, szóval még egy kis palack víz sem férne bele, de például boltba tökéletesen megfelel.
Ár: ~980 Ft
 
TÁSKA
...de egy kicsit elegánsabb típus, mint az előzőek (kérdés, hova venném fel?). És gondolom nem meglepő, hogy ez is az a kategória, aminek túlzásnak tartom az árát, mert gyakorlatilag nem fér bele semmi néhány zsebkendőn kívül.
Ár: ~1900 Ft
   
UTAZÓS NESZESSZER
Ez az utolsó táska. Bár már van egy neszesszerem, nagyon megtetszett ez a fajta, amikor megláttam eBayen, valószínűleg leginkább a felirata miatt: "un jour de rêve", azaz franciául "egy álomnap"
Ár: ~660 Ft
 
PILLANGÓS DÍSZ FALRA
Amikor ezeket a szépségeket megláttam, rögtön egy barátnőmre gondoltam. 300 Ft-ot szerintem megér egy 12 db-os csomag papírpillangó, nagyon jól mutatnának az ablakkereten tavasszal és nyáron.
Ár: ~300 Ft

Nektek melyik tetszik a legjobban ezek közül? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

@sarah.flp

Kövess