2016. máj. 7.

{Vigyázz! Kész! Posztolj} - Ha ezután csak 5 blogot olvashatnék

    
Már említettem, hogy nem szeretek nyilvánosan megjelölni kedvenc blogokat, mert egyrészt biztos, hogy kihagyok valakit, másrészt pedig az ízlésem, érdeklődési köröm folyamatosan változik, így mindig más oldalt szoktam olvasgatni. Azonban nem szeretném kihagyni a VKP-t, ráadásul ez most egy kicsit rendkívüli is, ugyanis Szilvi egy kevés csúszással hirdette csak ki a témát és emiatt kitolódott a határidő, amit szeretnék kihasználni, ez az utazási előkészületek és az idő hiánya miatt most nagyon jól jön.

Még egy dolog: a blogokat nem tetszési sorrendben soroltam fel, hanem inkább csak összevissza, tehát nem az elsőt szeretem a legjobban.

Ez a blog és az írója nagyon nagy példaképem, minden bejegyzését imádom, minden téma, amiről ír, érdekel. Inspirál és feltölt, még azok a bejegyzések is, amelyek nem kifejezetten azért íródtak. Megfogadom a tanácsait, amik nagyon nagy segítséget nyújtanak, jó ötletei és jó gondolatai vannak. Az írója fotóz és sokszor rak ki ehhez kapcsolódó bejegyzéseket, amiknek én kezdő - vagy leendő kezdő - fotósként külön örülök. :)
   
Csakúgy, mint az előző blogon, itt is szinte csak olyan bejegyzéseket találok, amik érdekelnek és Szandi nagyon jó tanácsokat, ötleteket tud adni, amiket igyekszem megfogadni. A képeket ő is saját maga csinálja és csakúgy, mint Dóri, ő is nagyon jól fotóz!

Nina blogja leginkább az outfites, véleményes és tippes bejegyzések miatt tetszik, de persze az is sokat számít, hogy nagyjából egyazon korosztályba tartozunk. Amit szeretek benne, hogy van egy egyedi stílusa, ami mindig meglep, valahányszor felrak például egy ruhaösszeállítást. A könnyed írásstílusa miatt szinte észre sem veszed és már végigolvastad a bejegyzést, amit szintén imádok a blogjában.

Az 5-ös listámról nem maradhat ki az osztálytársam és egyben egy nagyon kedves barátnőm oldala, aki csak nemrég csöppent bele a blogger-világba. Sajnos ő mostanában elég ritkán jelentkezik, pedig élvezet olvasni az írásait, sok olyan témát talál, ami másnak eszébe sem jutna, mégis érdekes. Megéri bekukkantani hozzá!
   
Az előző négy oldal leginkább life&style, illetve személyes, mindenes témájú volt, a Pennát a kézbe! viszont írástanácsokkal foglalkozik. Rengeteg valóban hasznos cikket találunk rajta minden témában, ami akár egy picit is kapcsolódik az írás fogalmához: segítségek a karakteralkotáshoz, formázáshoz, az alkotási folyamathoz, tanácsok ihlettelenség esetére... Bármit keresel a témában, nála megtalálod, egyszerűen imádom ezt a blogot.

Nézzétek meg, a többieknek mik a kedvenc blogjai!

2 megjegyzés: