Summer TAG

by - csütörtök, június 23, 2016

 
Nehéz találni olyan TAG-eket, amelyekben jó kérdések vannak. Ebben az a legjobb, hogy hosszú és a nyár minden pontjára kitér. Ezt Lia blogján találtam, ha nektek is megtetszett, töltsétek ki ti is! :)

1. Miért szereted legjobban a nyarat?
A nyár köztudottan nem a kedvenc évszakom, inkább ősz- és télpárti vagyok, az egyetlen dolog, amiért várni szoktam, az természetesen a nyári szünet és az ezzel járó rengeteg pihenés.

2. Rögtönzöd a programokat, vagy már hetekkel, hónapokkal előtte kiagyalod?
Valamit előre megtervezek, de ha csinálok valamit, azt inkább egy-két nappal előtte szoktam kitalálni. Bár írtam bakancslistát és szeretném is megcsinálni, a rajta lévő programokat általában nem tudatosan, előre megtervezve teljesítem, hanem éppen ahogy jönnek.

3. Hogy tetszenek a strandok? A fizetős, vagy inkább a szabad strand jön be jobban?
A standokban egyedül az nem tetszik, hogy fürdőruhában kell lennem, úgyhogy amikor csak tudom, takarom magam. Annyiban szerencsém van, hogy közel lakom a Balatonhoz, így nem okoz különösebb problémát lejutni egy partra, de például tavaly sem voltam egyszer sem.

Igazából teljesen mindegy, a fizetős strandoknak az az előnye, hogy rendben tartják a partot és - bár nagyon drágák - van lehetőségünk ennivalót venni, ebédelni, vacsorázni, fagyizni. Eddig csak egyszer voltam szabad strandon Tihanyban, az is nagyon jó volt, főleg, mert kevesen voltak ott.

4. Melyik a kedvenc nyári illatod, hangod, érzésed?
Nem tudom, mi számít kifejezetten nyári illatnak, szóval a citrusokat mondanám.


5. A nyár számodra buliidőszak, vagy inkább a megállíthatatlan tanulás ideje?
Tanulás? Persze... :) Inkább a végtelen semmittevés, írás és blogolás időszaka, de tényleg, egész nap ezt a két tevékenységet űzöm. És alszom. Sokat.

6. Fagyi vagy jégkrém? Esetleg más kedvenc süti?
Mindegyik egyszerre. De ha nagyon meleg van, inkább fagyi, a jégkrémek túl műk.

7. A nyaradat a barátaiddal töltöd, vagy inkább egyedül? Miért?
Egyedül, mert nincs kialakult baráti társaságom. Bár szeretnék eljárkálni itthonról - a kánikulai napokat kivéve -, nem tudom, hogy kivel és hova mehetnék.

8. Hová mész nyaralni és miért?
Talán sehova, mert az idei franciaországi utam kicsit sokba került, ráadásul karácsonyra lecseréljük a telefonjainkat és fényképezőgépet is kapok, szóval valószínűleg az idei nyarat kihagyjuk ezek miatt.

9. Mit mondasz arra, hogy lehet, lerövidítik a nyári szünetet? Egyetértesz?
Ennek utánanéztem és 2012-es cikkeket találtam róla, szóval ez már nem aktuális.

10. Mész valamilyen táborba, vagy azokat már túl gyerekesnek találod?
Egyáltalán nem tartom gyerekesnek, de a legutolsó tábor, amiben voltam, nagyon rossz volt és azóta eszembe sem jutott, hogy elmenjek.


11. Mi a kedvenc nyári bulizós, tanulós, olvasós, strandolós zenéd?
Nincsenek kifejezetten nyári zenéim. Minden évszakban ugyanazt hallgatom.

12. Várod már az iskolát, vagy csak az ismerőseid hiányolod?
Az iskola nem lenne annyira rossz, ha nem kellene ennyit tanulni és szenvedni. Az osztálytársaim miatt várnám, de velük tudok találkozni nyáron is, szóval... nem.

13. Ha már a fürdésnél járunk: egyrészes fürdőruhád van vagy bikinid?
Legszívesebben egyrészesben járkálnék, mert nagyon nem szeretem a hasamat, de félek, hogy nagyon megnéznének és inkább én is bikinit veszek fel.

14. Nyáron, hajmosás után magától szárad a hajad vagy megszárítod?
Csak akkor mosok hajat, ha megyek valahova, akkor is csak az utolsó pillanatban, hogy minél tovább tartson és vasalom, ahhoz pedig gyorsan meg kell száradnia.

15. Szoknya vagy rövidnadrág?
Attól függ, hová megyek. Nyilván hegymászáshoz nem szoknyát fogok felvenni, buliba pedig nem rövidnadrágot.

16. Tenger vagy tópart?
A tengerrel sajnos rossz élményeim vannak, de a sós víznek és a homokos partnak is van egy utánozhatatlan varázsa. Nagyon szeretem például a tengeres dolgokat, a hálós, kagylós, tengeri csillagok DIY-okat és visszavágyom Olaszországba, ahová néhány éve rendszeresen jártunk. Mégis elég nekem a tópart is, pláne, hogy keveset járok strandra.


17. Hányas faktorú naptejet használsz?
Amilyen van otthon, de nem szeretek lebarnulni.

18. Kedvenc nyári parfüm?
Nincs.

19. Kedvenc kiegészítő a nyárra?
Most, hogy kaptam egy új napszemüveget, az, de szeretek rövidnadrágot is hordani, sőt, mostanában szoknyát is egyre jobban.

20. Saru vagy flip-flop?
Sarum nincs és nem is volt még sosem, de inkább azt választanám. Szeretem a flip-flopot is és van egy nagyon jó darabom, de a saru sokkal elegánsabb.

21. Kedvenc nyári sport?
Nem vagyok jártas a sportokban, de a különböző vízisportokat szívesen kipróbálnám, például a vitorlázást, a wakeboardot, windsurföt, a jet-skizést és nagy vágyam, hogy egyszer megtanuljak szörfözni is.

22. Kedvenc fesztivál?
Így kívülről nézve a Sziget fesztivál tetszik a legjobban, eddig csak ingyenes fesztiválon voltam.

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés