2016. júl. 24.

Ebay wishlist #3 - Iskolakezdés

    
Nagyon nem szívesen gondolok még júliusban erre a témára, de mivel az újabb eBayes-poszt is az iskolakezdésről szól, most muszáj írnom róla, ugyanis ha még mostanában rendeltek valamit az oldalról, nagy valószínűséggel megjön augusztus végére.

Próbáltam változatos dolgokat összeválogatni és az ár-érték arányt megtartani, ráadásul a táskát kivéve ezer forint fölé egyik sem ment. Remélem, találtok valamit ezek között, ami megtetszik. :)
 
PANDÁS TOLLTARTÓ
Nem vagyok annyira oda a pandákért, mint sokan mások, de azért természetesen szeretem őket. Ez a tolltartó főleg azért tetszik, mert aranyos, puha és tágas: egy olyan dolog, ami mosolyt csalna az arcomra még matekórán is.
Ár: ~280 Ft (+250 Ft szállítási költség)

 
VIRÁGOS TOLLTARTÓ
Egy hasonlóm már van kékben, csak az kisebb és azért szeretnék egy ilyet, mert az túl kicsi ahhoz, hogy akár egy tollat bele tudjak rakni. Azt most sminkes táskaként használom, de túl szépek ezek ahhoz, hogy ebbe belenyugodjak. Itt megint a kékre pályázom.
Ár: ~360 Ft
 
RETRO TOLLTARTÓ
Ilyenem is van, mégpedig kékben az Eiffel-toronnyal. Pont olyan széles, hogy beleférnek a tollak és tökéletesen bele lehet állítani a telefonomat is órán (mármint fektetve állítani, értitek). Ezek közül még a barna a próbababával és a fehér a nagy kerekű biciklivel tetszik, nagyon jól néznek ki!
Ár: ~400 Ft
 
CSINÁLD MAGAD FÜZET
Ezek direkt olyan füzetek, aminek a borítóját saját magadnak kell elkészítened. Amerikai DIY videókban láttam, hogy ők ilyenekkel dolgoznak és én is szerettem volna. 6-féle méret közül lehet választani, bár én egy icipicit drágállom az árát. Belül egyébként teljesen sima, jegyzetfüzetnek tökéletes.
Ár: ~220-690 Ft között
 
RETRO JEGYZETFÜZET
Amint megláttam ezeket böngészés közben, nagyon megtetszettek. Egyszerűek, de nagyszerűek és így fantasztikusan néznek ki. Jegyzetfüzetnek ezek is tökéletesek. Belül ezek is teljesen sima lapok.
Ár: ~280 Ft (+120 Ft szállítási költség)
 
JEGYZETFÜZET
A világűrös noteszokba első látásra beleszerettem. Úgy néznek ki, mintha kis könyvecskék lennének, egyébként pedig vonalasak.
Ár: ~280 Ft
   
GALAXYS TOLLCSOMAG FEKETE TINTÁVAL
Nagyon szeretem a galaxy-s dolgokat, így ezek a tollak sem tudták elkerülni a figyelmemet. Szerintem megéri, ugyanis ez egy hat darabos tollcsomag, mindegyikük feketén fog. Ezt mindenféleképpen kiharcolom anyánál. :)
Ár: ~570 Ft (+140 Ft szállítási költség)
 
DELFINES POST-IT JEGYZETTÖMB
A delfineket is nagyon szeretem és ezek közül mindegyik minta nagyon tetszik. Post-itekből egyszerűen nem lehet elég az embernek, habár ezt a jegyzettömböt nagyon sajnálnám elhasználni.
Ár: ~220 Ft
 
TUMBLIS STÍLUSÚ HÁTIZSÁK
Nem azért tetszik, mert annyira vonzódom a "tumblis stílushoz", egyszerűen csak tetszik az egyszerűsége, de ugyanakkor nagyon kreatív is. Ez akkor lenne a legjobb, ha egy baráttal egyszerre vennénk és hordanánk.
Ár: ~1760 Ft

Ti melyiket rendelnétek meg?

6 megjegyzés:

 1. Jaj ezek közül mindegyiket elfogadnám, olyan aranyos mind. :D Bár nekem szeptembertől már nem kezdődik tanítás, egy-két füzetre lehet, én is ráteszem a mancsom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hűha, szerencsés vagy, gratulálok :) Füzetek pedig mindig kellhetnek.

   Törlés
 2. Pár füzetet máris megrendelek.:) Nagyon jó összeállítás lett, de olyan rossz belegondolni, hogy ideje megrendelni a cuccokat, hogy ideérjenek évkezdésre. :c

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Szörnyű érzés, pedig még mindig van 5 egész hetünk a nyárból...

   Törlés
 3. Annyi minden van, azt se tudom hova nézzek :D

  VálaszTörlés

@sarah.flp

Kövess