I dare you! #8

by - péntek, október 14, 2016

    
Mi is ez az egész? Az I dare you! egy olyan kihívássorozat, amiben a feladatokat a csapatunk egymásnak találja ki, a teljesítéseket pedig blogbejegyzés formájában dokumentáljuk. Célja az, hogy egy kis színt vigyünk a saját életünkbe és titeket is hasonlóra ösztönözzünk. Az új poszt kéthetente érkezik.

Ha ti is szeretnétek tagjai lenni a csapatunknak, várjuk jelentkezéseteket e-mailben. Írjátok meg nekünk a blogotok címét, Facebook elérhetőségeteket és egy rövid, pár mondatos bemutatkozást. Legfőképpen olyanokat keresünk, akik aktívan és legalább 3 hónapja blogolnak, valamint személyesebb típusú oldallal rendelkeznek.

Ez a kör Jenni-é volt:
fotózz le a kedvenc helyeid közül 3-5-öt és írd le az okát, miért szereted ezeket ennyire
Egy kevés gondolkozás után végül sikerült összeszednem magamban a kedvenc helyeimet, habár elsőre semmi sem jutott eszembe. Így is csak inkább parkok és kirándulós helyek jutottak eszembe, konkrét kávézót vagy üzletet, ahova a legszívesebben járok, nem tudnék mondani. Igazából nálam nem a helytől függ, hogy hol érzem magam legjobban, hanem a társaságtól. :)

Az alábbiak abban a sorrendben vannak, ahogyan tegnap végigjártam ezeket a helyeket.
 
1. A HELY
Egy egészen egyszerű ok miatt nevezem csak A Hely-nek ezt a parkot: nem tudom a nevét. Legelőször idén áprilisban jártam itt, amikor is az egyik kedden rövidített óráink voltak, ha jól emlékszem, még el is maradt pár, ezért néhány osztálytársammal eljöttünk piknikezni. Bár a végén már alig tudtam lépni, annyit sétáltunk, nagyon jó nap volt és valószínűleg emiatt a pozitív élmény miatt szeretem ennyire.

Az is egy jó pont, hogy kevésbé ismert, mint mondjuk Veszprém egyik nevezetessége, a Benedek-hegy, ráadásul szerintem sokkal szebb innen a kilátás is. Szinte csak a hozzám közelebb állóknak mutatom meg ezt a parkot, ha még nem jártak itt.
 
2. ERZSÉBET-SÉTÁNY
Ezt a parkot leginkább a gyerekkori élményeim miatt szeretem, ugyanis régen volt itt egy nagyon hosszú csúszda, amit mára lebontottak. Szerettem ide járni, na meg van valami különleges hangulata is a helynek, egyébként különlegesebb indokom nincs rá, miért tartozik a kedvenceim közé.

Csak nemrég fedeztem fel újra és jöttem rá, hogy itt volt az a bizonyos csúszda, azóta pedig csak akkor szoktam erre járni, ha kutyát sétáltatni megyek a menhelyre biciklivel.
 
3. JUTAS VITÉZ KILÁTÓ
Először idén nyáron jártam itt, ami azért is furcsa, mert viszonylag közel van hozzám. Sajnos most csak a sziluettjét tudom megmutatni, ugyanis amikor megérkeztem ide, már besötétedett. Csak nemrég épült ez a kilátó és igen, faoszlopokból. Nem olyan magas, de csodálatos kilátása van: a város irányába nézve csak fákat látni, a távolban pedig csak a vár olyan magas, hogy látszódik az erdő felett. Olyan érzés, mintha az lenne az egyetlen ember alkotta épület a környéken. Ezért szeretem ennyire.

Ez a kilátó egyébként egy futópálya mellett helyezkedik el, illetve vannak kültéri fitness gépek és néhány piknikpad is a közelben.

A többiek teljesítését itt nézhetitek meg:

Nina - .Ambivalentina
Éda - Lepkeszárny & virágfüzér
Hanna - Random Shit Things
Nati - Natussshka
Kamasz Lány - Pepitakastély
Jenni - A drunk thought
Nadja Blue - The Pale Journal
Papai Anami - Anami Blog
Flor - In my own World
Vic - Alien Thing
Kövesdi Izabella - Bellepierre
Anna - The Maniac Girl's Blog

Hasonló bejegyzések

0 megjegyzés