2016. nov. 3.

Ebay wishlist #5 - Téli kiadás

   
Bár még legalább egy hónapig nem is beszélhetünk télről, ha az eBayről van szó, jó előre meg kell gondolni, mit szeretnénk megrendelni az évszakra. Én sem teszek másképp, éppen ezért összeállítottam egy kívánságlistát téli kiadásban. Észrevehetitek majd, hogy már én is egyre kevésbé tudok megbirkózni az elő-elő törő karácsonyi hangulatommal. :)
   
BORDÓ KÖRSÁL
Mostanában egyre nagyobb rajongója vagyok a bordó színnek, és mivel még nincs vastag sálam, ráadásul régóta szemezgetek a körsálakkal, kinéztem magamnak ezt a fajtát. Nemrég meg is lett rendelve, már csak azon izgulok, hogy a színe is megfelelő legyen, ha pedig minőségileg is jó lesz, lehet, egy feketét is beszerzek majd.
Ár: ~550 Ft
 
HÓPELYHES FÜLBEVALÓK
Két éve kaptam már egy hópelyhes fülbevalót, de amikor első alkalommal hordtam, el is vesztettem az egyik felét. A családi karácsonyi összejövetelen el sem tudnék képzelni mást a fülemben. Már csak döntenem kell a két fajta közül.
Ár: ~205 Ft
link | link
   
HÓPELYHES DÍSZ
Általában szappannal ragasztgatok papírhópelyheket az ablakra, de az túl körülményes és utána le is kell tisztítani az üveget. Egy ilyen dísszel rögtön megoldódna majdnem minden lustaságomból adódó problémám.
Ár: ~515 Ft
   
TÉLI ÉS KARÁCSONYI WASHI TAPE-K
Bár még nincs egy darabom sem, nagyon tetszenek a különböző mintájú dekortapaszok és ha már a tél a kedvenc évszakom, jó lenne, ha egy ilyen témájút szerezhetnék be elsőként. Legjobban az első fenyőfás és a feketék tetszenek.
Ár: ~465 Ft | ~205 Ft | ~240 Ft | ~305 Ft
 
LED TEAMÉCSES
Egyre több karácsonyi DIY képen és videóban látok műanyag gyertyákat igaziak helyett, ami sokkal jobban tetszik, ugyanis kevésbé veszélyes - amilyen ügyetlen vagyok, úgy is feldönteném az első adandó alkalommal, így legalább nem égetnék fel semmit.
Ár: ~205 Ft
 
VÍZBEN ÚSZTATHATÓ GYERTYA
Nem hallottam még ilyesmiről és nagyon szívesen kipróbálnám, elképzelni sem tudom, lehetséges-e, hogy ez egyáltalán működik.
Ár: ~205 Ft
   
GIRLAND
Van már egy fenyőág-girlandunk, de azon mindig összeveszünk a testvéremmel, kinek a szobájába kerüljön. Ezen az tetszik a legjobban, hogy havas hatása van.
Ár: ~250 Ft
   
MÉZESKALÁCS KISZÚRÓ FORMÁK
Habár mézeskalácsot már nem szoktunk csinálni, sosem lehet elég a különböző jópofa kiszúrókból. Már csak egy finom receptet kell hozzá keresni.
Ár: ~275 Ft | ~295 Ft

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szupi dolgokat válogattál össze :) A sál, a washi tape meg az úsztatható gyertya nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon aranyos karácsonyi dolgok vannak ide összeszedve! ^^

  VálaszTörlés
 3. Nagyon klassz dolgok, kívncsi vagyok, milyen minősége lesz a sálnak. ha jó, lehet én is megrendelem. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Várni akartam a válasszal addig, amíg meg nem jön és nem tudom letesztelni, de hát sajnos még mindig nem érkezett meg és már nem is fog. :/

   Törlés
 4. Nagyon szuper dolgokat szedtél össze, szinte bármelyik elfogadnám. :D Most egyébként pont ugyanilyen vízen úsztatható gyertyákat keresek a boltokban adventi koszorúhoz. Nm is gondoltam rá, hogy jobban járnék rendeléssel, úgy voltam vele, hogy simán találok majd a boltokban, ahhoz képest egy hete járom az üzleteket és még mindig nem jártam sikerrel. >.<

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. :) Remélem, közben sikerült szerezned!

   Törlés

@sarah.flp

Kövess