2017. dec. 30.

2017 - célok értékelése


Fejlődtem. Tavaly a kitűzött célok felét sem sikerült teljesítenem, idén legalább ez már nem igaz. Bár teljesen nem vagyok elégedett magammal, szomorú sem lehetek, ugyanis a legfontosabb dolgokat kipipálhatom a listáról.

Lássuk, az idei fogadalmaim hogyan alakultak. (Magát a célkitűzős bejegyzést itt leshetitek meg.)

12 HÓNAP, 12 PROJEKT

Ez a terv már rögtön januárban megbukott. A lényege az lett volna, hogy minden hónapra kiválasztok egy témát, és alkotok valamit, ami kapcsolódik hozzá, ezzel is megpróbálva kicsit produktívabb lenni. Még mindig jó ötletnek tartom, a baj csak az volt vele, hogy nem dolgoztam ki elég jól.

MEGCSINÁLNI 3 KIHÍVÁST

Utólag nagyon komolytalannak érzem ezt a pontot, pedig a célom az volt vele, hogy kissé kitartóbbá váljak.Bár a különböző könyves kihívások miatt kipipálhatom ezt a tételt, nem vagyok vele elégedett.

Sarah ✨ (@sateenkaarigirl) által megosztott bejegyzés,

ELOLVASNI 50 KÖNYVET

Ezt a legnagyobb sikeremnek könyveltem el. Tavaly csak 30 könyvet végeztem ki, és nagyon keveselltem, idén viszont ennek a dupláját sikerült teljesítenem, amire meglehetősen büszke vagyok. Jövőre még ezt is meg szeretném duplázni.

BEFŐTTESÜVEGBEN GYŰJTENI A JÓ ÉLMÉNYEIMET

Tavaly ilyenkor rengetegen rakosgatták ki a képeket a saját "emlék-befőttesüvegükről", amelynek a lényege, hogy minden pozitív eseményt, történést fel kell írni egy cetlire, hogy majd később, a rosszabb napokon elő lehessen venni feltöltődni. Ezen felbuzdulva én is ki szerettem volna próbálni, de sajnos ehhez nem vagyok elég kitartó, úgyhogy erről ennyit.

TÖBB HELYRE ELJÁRNI

Ezt a múlt évre is megfogadtam, és hogy ne legyen ugyanaz, az idei évre kikötöttem, hogy minden hétre szervezzek valami különleges programot. Na ez nem csak, hogy sikerült, de már ott tartok, hogy lassan minden nap megyek valahova, és ez a januári önmagamhoz képest óriási fejlődés. :)

LEFOGYNI

Szerencsére ennek nem az ellenkezője sikerült, szimplán csak stagnálok. A baj az, hogy lusta vagyok mozogni még így is, hogy két olyan sportot is találtam, amit kifejezetten élvezek.

Sarah ✨ (@sateenkaarigirl) által megosztott bejegyzés,

EMLÉKEZETESSÉ TENNI A 18. SZÜLETÉSNAPOMAT

Ez nem éppen úgy sikerült, ahogyan elterveztem, ugyanis utazni szerettem volna azon a napon. Időközben azonban kiderült, hogy másnap indulunk Franciaországba, amire nyilván muszáj volt készülni. Az osztálytársaim viszont irtó aranyosak voltak, sütöttek nekem sütit, ezzel a gesztussal megalapozták a jókedvemet az egész napra, ráadásul megkaptam azt a dolgot, amire évek óta vágytam: az első fényképezőgépemet.

SOKAT RAJZOLNI/FESTENI

Ezzel ismét csúfos kudarcot vallottam. Évek óta a rajzolás a legelhanyagoltabb hobbim, pedig amikor nekiállok valaminek, sokszor egész jól sikerülnek még úgy is, hogy nem gyakorolok.

SZÁMOK

A kitűzött céloknak csak a felét tudtam teljesíteni, de még így is sikerként könyvelem el a dolgot. A blogra feliratkozók száma nem sokban maradt le, a Twitterezést pedig időközben abbahagytam, tehát az már nem számít.
UPDATE: a feliratkozók mégiscsak megvannak, és mindenkit meg fogok zabálni, aki hozzásegített ehhez! :)

 • 170+ feliratkozó a blogon
 • 130+ kedvelő a blog Facebook oldalán
 • 800+ követő Instagramon
 • 1300+ követő Twitteren

LEGALÁBB 10 PONTOT TELJESÍTENI A BAKANCSLISTÁRÓL

Ehhez a ponthoz írtam egy kisebb, 25 tételből álló bakancslistát, amit ide most nem másolnék be, mert utólag nagyon komolytalannak és bénának érzem a tartalmát. A lényeg, hogy most ez nem sikerült, de jövőre írok egy újabb, és sokkal izgalmasabb listát.

5/10

Nektek sikerült teljesítenetek a céljaitokat? :)

2 megjegyzés:

 1. Szia! :)
  Gratulálok, csak meg lett a 170 Feliratkozó is ;) <3 :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te jó ég, észre sem vettem! :D
   Ez most nagyon feldobta a napomat. :3 ♥

   Törlés

@sarah.flp

Kövess