2017. dec. 6.

Téli bakancslista 2017/18


Tartva magamat a hagyományhoz, és felbuzdulva az előző sikeremen (merthogy az idei őszi verziót sokkal jobb arányban sikerült teljesítenem, mint korábban) ismét írtam egy téli bakancslistát, hogy megpróbáljam a lehető legjobban kiélvezni az évszak hangulatát.

1. KORCSOLYÁZNI MENNI - a korcsolyázás azon kevés sportok közé tartozik, amelyeket élvezek és szeretek, néha pedig már szinte elvonási tüneteim vannak a többéves kihagyás miatt. Ez a pont már legalább két éve a téli bakancslistáim első helyén szerepel, talán idén sikerül is végre teljesítenem.

2. KARÁCSONYI DEKORÁCIÓKAT KÉSZÍTENI - avagy végre átnézni minden lementett videót és Pinterest képet, ami az évek alatt felgyülemlett, és megpróbálni karácsonyi hangulatot varázsolni a szobámba is.

3. KÜLÖNLEGES FORRÓ CSOKIKAT KÓSTOLNI - nem is én lennék, ha nem próbálnám meg valamivel feldobni a tél ikonikus italának alapreceptjét. Korábban már kísérletezgettem többek között mézeskalácsos és levendulás ízesítéssel, most jöhetnek az ennél egy fokkal bonyolultabb fűszerek.

4. KARÁCSONYI SÜTIKET SÜTNI - az az igazság, hogy én a konyhában kész katasztrófa vagyok, de még ez sem gátolhat meg a tervemben: túl szeretnék lépni a mézeskalácson, és kipróbálni néhány különlegesebb karácsonyi receptet. Azt hiszem, ebben a túl sok gasztro YouTube csatorna és a Pinterest lehet a hibás...


5. KARÁCSONYI KÖNYVEKET, NOVELLÁKAT OLVASNI - borzasztóan le vagyok maradva a karácsonyi történeteket, novellákat, verseket és filmeket illetően, tehát már ideje lenne mindent bepótolnom. Ebben számítok rátok is, írjátok meg, nektek melyek a kedvenceitek! :)

6. TÉLI PORTRÉFOTÓ-SOROZATOT KÉSZÍTENI - már többször is előfordult, hogy a barátaim megkértek, csináljak róluk képeket, aminek mindig nagyon örülök, hiszen imádok portrékat készíteni. Most, hogy megfelelő eszközöm is van hozzá, szívesen vállalnék egyre komolyabb projekteket, a tél pedig egy tökéletes téma.

7. RENGETEG TÉLI ÉS KARÁCSONYI FLAT LAYT KÉSZÍTENI - irigykedve nézegetem a szebbnél szebb flat lay képeket Instagramon, de ha nem állok neki gyakorolni, tényleg sosem fogok a profik nyomába érni.

8. MEGLEPNI MINDENKIT A LEGTÖKÉLETESEBB AJÁNDÉKKAL - ezerszer jobban szeretek saját készítésű ajándékokat adni, és idén talán még időm is akad rá, hogy egy-egy délutánt az alkotásra szánjak, főleg, hogy mostanában valamiért több olyan ember van, aki nagyon közel áll hozzám, mint korábban.

9. RENDBE TENNI MINDENT AZ ÉV VÉGÉRE - avagy megpróbálni amolyan "tiszta lappal" elkezdeni a következő évet. A szobámban már szinte mindent sikerült kiszortíroznom, már csak a telefonom és a gépem van hátra... a fejem már más kérdés.

10. JÓL ÉREZNI MAGAMAT SZILVESZTERKOR - ez az egyetlen ünnep, amit egyszerűen ki nem állhatok. Ám az idei egészen másmilyennek ígérkezik: már nem vagyok egyedül, és ezt a napot is Vele fogom tölteni, tehát rossz már semmiképpen sem lehet. :)

Nektek mik a terveitek erre az évszakra? :)

4 megjegyzés:

 1. "JÓL ÉREZNI MAGAMAT SZILVESZTERKOR - ez az egyetlen ünnep, amit egyszerűen ki nem állhatok."

  Már tudom miért vagyunk jóban :DDDDD Botrány az egész este meg az ünnep, nekem újévi átkom van btw, amelyik barátommal újévezek, azzal a következő évben megszakad a kapcsolatom. Ez full komoly, már nem merem kitenni a lábam a házból :D
  A többi is nagyon tetszik, adtál pár ötletet nekem is, amivel majd kísérletezhetek :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te jó ég, ez nagyon durva! *o* Én a családdal szoktam összeveszni, de nagyon, ha már itt tartunk, egy kicsit ennek is átok-szaga van. :P

   Törlés
 2. DETTÓ! Utálom a szilvesztert, de idén Vele leszek éééés azt mondta nem haragszik, ha nem megyünk bulizni ^-^

  VálaszTörlés
 3. Akkor mindkettőnknek szuper szilvesztere lesz :3

  VálaszTörlés

@sarah.flp

Kövess