2015. aug. 17.

Iskolakezdés - Tanszerek + Vissza a suliba tippek

             
Az előző bejegyzésben füzetborítók dekorálására hoztam ötleteket, most pedig pár kreatív tippet mutatok, hogyan lehet kidekorálni a többi tanszert is.


Ezt a videót a következő bejegyzésben viszont fogjátok látni, mert inkább oda tartozik, de ebben van egy ötlet, ahol Jill egy tanszert "dekorál", méghozzá amikor befújja arany spray-vel a tűzőgépet (a végén). Ezt alkalmazhatjátok bármelyik tanszereteken.


               


Biztosan ti is találkoztatok már ezekkel a mintás ragasztószalagokkal, amik mostanában nagyon népszerűek. Rengeteg mindenre felhasználhatóak, köztük a ceruzáitok dekorálására - mint a felső képen -, illetve ha van átlátszó tollatok, annak a belét is bevonhatjátok vele, így szép színes lesz a toll (mint a következő képen).
         

Most pedig egy-két hasznos "vissza a suliba"-tippet mutatok, amiket egyébként (többségében) szintén megtaláltok a fenti linken eredeti helyükön.

         
Mostanában rengeteg DIY videóban viszont látom ezt az ötletet. Elkészíteni egyszerű: csupán egy képkeret üveggel, egy táblafilc (vagy egy sima filctoll, ami jól fog az üvegen) és néhány színmintás kártya (lakásdekorálós boltból biztosan beszerezhető) kell hozzá.

4 megjegyzés:

  1. Mindig is vonzott a DIY világa, de mindig féltem belekezdeni, mert aprólékos munka és attól is féltem, hogy elrontom, de most inspirációt adtál! Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó ötleteket adtál! Köszi! A rendszerezős rész a kedvencem, néhány tippet biztosan megfogadok. Találtam is néhány tök jó eszközt hozzá a Vértespapír honlapján http://vertespapir.hu/index.php?id=termekek&fokat_id=1 Így nem kell külön járkálni miattuk. :)
    Üdv, Mónika

    VálaszTörlés

@sarah.flp

Kövess