2016. márc. 1.

Ebay wishlist #1

     
Az eBay-nek számomra két fő előnye és egy nagy hátránya van. Előnyei, hogy hatalmas a választék, hisz általában ha valamire rákeresek, találok olyat, ami tetszik, a másik, hogy ezek többnyire pár száz forintba kerülnek, ingyenes szállítással. Gondolom azok, akik szoktak az oldalról vásárolni, már tudják is, mi az a nagy hátrány: minimum egy hónap, mire ideér a termék. Viszont részemről ez rendben is van, hiszen nekem az olcsóság fontosabb, mint a várakozás, na meg ezekre a cuccokra megéri annyit várni. :)

Még nem volt ilyen bejegyzés, pedig már régóta készülök rá. Én speciel nagyon szeretem az eBay-es témájú posztokat olvasni, hiszen egy csomó olyan dologra rá tudok így bukkanni, amire eszembe sem jutna magamtól rákeresni, pedig jó lenne, ha meg tudnám szerezni. Szóval most összegyűjtöttem pár dolgot, amit szeretnék egyszer beszerezni az oldalról.
   
EGYSZERŰ KARÓRA
Már nagyon régóta szeretnék egy egyszerű karórát fekete szíjjal és a lehető legminimalistább fehér számlappal. Van egy Eiffel-tornyos órám régebbről, de maga az óra szélesebb, mint a csuklóm és kicsit furán fest. Nekem a képen a bal oldali jobban tetszik, egyszerűbb és jobban is néz ki.
Ár: ~700 Ft
link | link
 
MY BOTTLE
Nagyon kevés vizet iszom, naponta átlagosan fél litert, ezért gondoltam, hogy ha lenne egy ilyen vizespalackom, szívesebben nyúlnék hozzá, mint a PET palackokhoz. Amikor pedig megláttam ezt a "My Bottle" feliratosat, rögtön beleszerettem. Azt is ki szeretném próbálni, milyen, ha gyümölcsöket is rakok a vízbe.
Ár: ~500 Ft
 
HOLDAS ÉS NAPOS FÜLBEVALÓ
Van már egy csomó hasonló fülbevalóm, elefántos, csikóhalas, unikornisos, már csak egy holdasat és egy napocskásat szeretnék beszerezni. "Tibetan silver earrings" néven lehet rájuk keresni, én nagyon szeretem őket, az előbb felsoroltak is mind ebbe a kategóriába tartoznak.
Ár: ~300-400 Ft
 
VÁSZON TÁROLÓ
Csakúgy, mint a vizespalackba, ezekbe a tárolókba is elsőre beleszerettem. Hát nem aranyosak?! :3 Jól jönne pár hasonló tároló, mert szanaszét vannak a dolgaim és legtöbbször kiürült műanyag joghurtos meg vajas dobozokba rakom a kacatokat.
Ár: ~800 Ft
 
VÁSZON TÁROLÓ TASAKOK
Ugyanazon okból szeretnék ilyen kis falra akasztható tárolókat, mint az előzőeket: nem tudom hova rakni a kacatjaimat. Praktikusak, nem igényelnek annyi helyet, mint az előzőek és akár egymáshoz is erősíthetjük őket.
Ár: ~500-700 Ft
 
SZÍNES RAGASZTÓSZALAG CSOMAG
Ez a 10 db-os csomag maga annyiba kerül, mint egy guriga 'washi tape', mégis majdnem ugyan olyan. Imádok kreatívkodni és pár ilyen ragasztószalaggal rengeteg mindent lehetne kezdeni.
Ár: ~500 Ft
 
MASZK
Már nagyon régóta szeretném ezt a maszkot, de licitben anyának sosem sikerül megszereznie 100 forint alatt. Fotózni szeretnék vele, már rengeteg ötletem van.
Ár: ~200 Ft

2 megjegyzés:

 1. Jujci! Imádom az ebayes posztokat! Mindig szeretnèk rendelni, de valami miatt sosem jön össze :( Eleve keresgélni nem szeretek, de amikor ilyen posztokat látok tuti, hogy valami megtetszik. Most sincs másképp ;) A tasakok nagyon megfogtak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálunk anya az eBayes, a munkatársainak és az osztálytársaimnak is ő szokott rendelni, ők meg kifizetik. :D
   Ahh, igen, ez a baj az eBayes posztokkal, gondolatban már nyolcszor elköltöttem a zsebpénzemet, mire összeállítottam a bejegyzést. :DD

   Törlés

@sarah.flp

Kövess