2016. júl. 22.

I dare you! #2

    
Ahogy ígértem, itt is van Édával, Hannával és Ninával új közös projektünk második része. Aki esetleg lemaradt volna, annak röviden: az I dare you! egy kihívássorozat, amiben mindegyikőnk sorban kitalál egy-egy feladatot, amit teljesítenünk kell és blogbejegyzés formájában dokumentálni. Az első részben bővebben kifejtettem, mi is ez pontosan.

Most Ninára került sor, aki ezt a feladatot találta ki:
a profilképek alapján rajzold le a négyesünket, mint egy csoportképet
Az elején kicsit megijedtem ettől az ötlettől, mert nem szoktam nyilvánosan megosztani a rajzaimat. Viszont a fejemben végig volt egy kép, hogy milyenre szeretném és szerencsére a végeredmény nem tér el sokban az elképzeléseimtől. Persze gondolatban még tudnám fokozni egy kis vízfestékkel, de sem festeni, sem ceruzával színezni nem tudok szépen és nem szeretném elrontani, ezért áll szimplán csak körvonalakból ez a "műalkotás", ennél jobbat tényleg nem tudok rajzolni. :)

És íme a műremek (vagy remekmű?):
 
Jobbról balra: Nina, Hanna, Éda, én

Gondoltam arra, hogy megörökíthetném az alkotási folyamatot, hátha valamivel tartalmasabb lenne ez a bejegyzés, de a nagyját este sikerült megcsinálnom, így ez kimaradt.

A többiek teljesítését itt nézhetitek meg:

Hanna - Random Shit Things

Ha ti is kedvet kaptatok ehhez a feladathoz, Instagramon és Twitteren várjuk a képeket az #idareyoublogchallenges hashtag alatt, illetve ha hozzáteszitek a #metaforaszennyezesblog -ot is, azt én előbb látni fogom. :) Persze nektek nem a mi négyesünket kellene lerajzolnotok, hanem például a saját baráti körötöket.

Hogy tetszett ez a bejegyzés?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

@sateenkaarigirl

Kövess