2016. aug. 19.

I dare you! #4

    
Nem tudom, mekkora szükség van még arra, hogy minden poszt elején dióhéjban lefirkantsam, mi is ez az egész kihívássorozat, de szerintem nem fog ártani, ha megtartom ezt a jó szokásomat. Tehát, az I dare you! egy olyan projekt, amivel az immár a 10 fővel kibővült kis csapatunk kéthetente jelentkezik. A kihívásokat egymásnak találjuk ki, kisorsolt sorrendben.

Ha ti is szeretnétek tagjai lenni a csapatnak, írjatok egy e-mailt nekem vagy bármelyikünknek, amelyben megadjátok a blogotok linkjét, Facebook elérhetőségeteket és egy rövid, pár szavas bemutatkozást. Olyanokat keresünk, akik aktívan blogolnak (legalább három hónapja) és személyesebb típusú blogot írnak, tehát illene az I dare you! az oldaluk tematikájába.

A negyedik feladat pedig Hannáé volt:
teljesítsetek egyfajta bakancslistát: utazás, család/barátok és hobbi, tehát ezzel a három tétellel kapcsolatban csináljatok valamit
Örültem, ugyanis ehhez minden lehetőségem adott volt ebben a két hétben, így gond nélkül tudtam teljesíteni ezt a kihívást. Egyedül a fotókkal vagyok bajban, ugyanis nem készült sok, pláne a családi részről.
    
UTAZÁS
Rögtön másnap, miután megkaptuk az újabb feladatot, augusztus 6-án Budapestre utaztam életem első bloggertalálkozójára. Édával voltam és elsőként Ninával találkoztunk, aki elkísért minket a Hősök terére, hogy el ne tévedjünk. Olyan volt, mint egy majdnem teljes I dare you-találkozás. :)

Először a Városligetbe mentünk, letelepedtünk a fűbe és beszélgettünk - hármas-négyes csoportokban. Voltak kísérleteink ismerkedős játékokkal, de nem igazán sikerültek, szóval folytattuk a beszélgetést. Bár egy kicsit többet vártam ettől a találkozótól, nem bántam meg, hogy elmentem. Örültem, hogy olyanok közt lehettem, akiknek hozzám hasonló az érdeklődési körük.
 
CSALÁD
A nagymamám szerette volna, ha pár napot az unokáival tölthet, így augusztus 8-ától az öcsémmel és az egyik unokatestvéremmel két és fél napot Balatonalmádiban töltöttünk. Délelőttönként strandoltunk, ami annyit tesz, hogy amíg ők delfint játszottak a vízben, én gondosan takargatva habtestemet a parton olvastam. Egyik este sütögettünk - végre kipróbálhattam a s'mores-t (utolsó kép) -, másnap pedig bobozni mentünk. Mivel a mobilnetem elfogyott, kicsit megküzdöttem a nethiánnyal, de ezt leszámítva jól éreztem magam. :)
 
HOBBI
Sokat gondolkoztam, hogyan lehetne lefotózni a hobbimat, hogy bizonyíthassam ezt a pontot. Azt persze láthatjátok, hogy a bloggal foglalkoztam, ami az "elsődleges hobbimnak" számít, ha létezik ilyen. Aztán végül elkezdtem füzetborítókat gyártani, így ez most kapóra is jön, ugyanis kreatívkodni is legalább annyira szeretek, mint írni. Mellesleg pedig ezalatt a két hét alatt elolvastam Sarah Dessentől az Altatódalt is.

A többiek teljesítését itt nézhetitek meg:
Éda - Lepkeszárny & virágfüzér
Sasa - Project Ewa v2
Nadja Blue - The Pale Journal
Vic - Alien Thing

Ha ti is kedvet kaptatok ehhez a feladathoz, Instagramon és Twitteren várjuk a képeket az #idareyoublogchallenges hashtag alatt, illetve ha hozzáteszitek a #metaforaszennyezesblog -ot is, azt én előbb látni fogom. :)

2 megjegyzés:

 1. Ó istenem, de szépek azok a füzetborítók! :O Amúgy a s'mores hogy ízlett? Én egy éve ilyenkor próbáltam ki először, de nekem nagyon tetszett, azóta is tervezem, hogy készítek még, de sajnos eddig nem jött össze.

  (Bocsánat a sok kérdésért, csak most vettem észre a három hónapos kikötést az IDY tagságnál, szóval azt akartam kérdezni, hogy az számít, ha én ezelőtt évekig máshol is blogoltam? :D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj, köszönöm! :3 Nagyon finom volt, érdekes, ahogy a pillecukor édessége keveredik a csokival.

   Egyébként megsúgom, ezt nem vesszük olyan szigorúan. :) A legfontosabb az aktivitás, a színvonal és, hogy időben megírd a posztokat.

   Törlés

@sateenkaarigirl

Kövess