2016. szept. 15.

Ebay wishlist #4 - Őszi kiadás

 
Mostanában egy kicsivel többet kutakodom az eBayen, ami nem meglepő módon azt eredményezte, hogy több dolog is került be az amúgy is hosszú kívánságlistámba. Az évszak kezdetével ráadásul néhány őszies ékszert is találtam, erről eszembe jutott, hogy ha már téli vagy nyári témájú wishlistet is készítek, miért ne állíthatnék össze egy őszit is?

Szóval most igyekeztem olyan darabokat összeválogatni, amelyek egy kicsit is kapcsolódnak az őszhöz. Remélem, találtok valamit, ami nektek is tetszik!
   
LEVELES NYAKLÁNC
Régóta szeretnék egy statement nyakláncot és amint megláttam ezt a leveleset, azonnal el is mentettem magamnak. Ez kifejezetten egy őszi darab, még a színében is.
Ár: ~560 Ft
    
LEVÉLMEDÁLOS NYAKLÁNC
Már egy ideje szemezgetek ezzel a nyaklánccal. Az tetszik benne legjobban, hogy aszimmetrikus és ezáltal különleges, egy olyan ékszer, ami az egyszerűségével és az ötletességével hívja fel magára a figyelmet. Mondanom sem kell, a levél medál miatt került be ebbe a listába.
Ár: ~270 Ft
   
FÜLBEVALÓ
Régóta nem rendeltem már fülbevalót és kicsit unom is azokat, amik vannak nekem. Ebben az tetszik, hogy nem a megszokott alakja van és pontosan ezzel hívja fel magára a figyelmet. Én alapvetően a nagyobb és lógós fülbevalókat kedvelem, pontosan az utóbbi ok miatt, de ez egyszerűen kell!
Ár: ~210 Ft
     
FELEMÁS FÜLBEVALÓ
Valahol azt olvastam, idén ősszel divatosak lesznek az aszimetrikus fülbevalók, úgyhogy rögtön rá is kerestem és megtaláltam ezt, ami nagyon tetszik. Sosem volt még ilyenem, ideje hát kipróbálni!
Ár: ~210 Ft
     
CHOKER NYAKLÁNC
Mostanában divatosak a choker nyakláncok, pláne ez a fajta, ezért is szeretnék végre én is egyet a magaménak tudni. Kicsit olyan, mintha egy cipőfűzőt tekernék a nyakam köré, de ezt leszámítva nekem tényleg tetszenek az effajta nyakláncok.
Ár: ~210 Ft
    
BLINDER CLIPS
Kicsit visszakanyarodva az iskolakezdéshez, amint rábukkantam ezekre a kis kapcsokra, rögtön beléjük szerettem. Nem is tudom, mire használnám őket, egészen egyszerűen irtó aranyosak ezek a smiley-k.
Ár: ~250 Ft
    
HALLOWEEN-I LÁMPÁSOK
Én nem zárkózom el a Halloween-tól, mert szerintem nagyon jó hangulata van - legalább is addig, amíg nem kell horrorfilmet néznem -, sőt, általános iskolában még néha bulit is rendeztünk október 31-én. Mivel újra szeretném éleszteni ezt a hagyományt, keresgéltem egy kicsit Halloween témában és többek között erre bukkantam. Nagyon szeretem a lámpásokat, csak az a kár, hogy nem tudom eldönteni, melyiket szeretném ezek közül.
Ár: ~540 Ft
    
ÖNTAPADÓS DENEVÉREK
Nekem ezek eszerűen kellenek! Tudom, hogy az, hogy iszonyatosan jól néznek ki a képeken, még nem jelenti azt, hogy én is ilyen jól fel tudom ragasztgatni valahova, de én ezekbe beleszerettem. Nagyon aranyosak!
Ár: ~280 Ft
    
TÖKLÁMPÁK
Töklámpás, csak éppen a kevésbé veszélyesebb, büdösebb és munkaigényesebb verzióban. Ennél már csak az lenne a jobb, ha változtatná is a színeit.
Ár: ~370 Ft

2 megjegyzés:

  1. jaj ezek a kis pici világítós tökök nagyon tetszenek. biztos rendelek majd 😍🙊🎃

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök! :) Nagyon aranyosak azok a tökök.

      Törlés

@sarah.flp

Kövess