2016. szept. 20.

Őszi Gift Swap 2016

              
Egy újabb alkalommal léptem ki a komfortzónámból, amikor jelentkeztem a Rami blogján meghirdetett őszi Gift Swapre. Még sohasem vettem részt hasonlón, mert féltem, mi lesz, ha egy olyan valakit kell megajándékoznom, akinek ötletem sem lesz, mit vehetnék, illetve olyanokat küldenek nekem, amik nem tetszenek. Azt kell, hogy mondjam, kellemesen csalódtam, ráadásul holnap lesz a születésnapom, szóval ez kissé olyan, mintha ez alkalomból kaptam volna őket.

Én Audrey-nak küldtem egy csomagot, az ő bejegyzését itt nézhetitek meg. Engem Szilvi ajándékozott meg.
    

Az én csomagom hamar meg is érkezett és nagyon örülök mindennek, ami benne volt. Kaptam egy hajlítható ceruzát, ami nagyon mókás, még a nyakamat is körbeéri; egy tortaszelet alakú szappant, aminek egész kellemes illata van. Először megijedtem, hogy fürdőbomba, mert azt nem tudnám felhasználni, amit nagyon bánnék. Volt még a csomagban szemhéjfesték, ennek azért örülök nagyon, mert eddig kevés sminkterméket próbáltam ki és nyitok az új dolgok felé; egy kevés szén a rajzoláshoz, amit már nagyon várok, hogy legyen alkalmam kipróbálni és végül, aminek a legeslegjobban örülök, egy nyaklánc Eiffel-tornyos medállal. Már volt is rajtam, rögtön másnap, miután meghozta a postás, egyszerűen imádom!

Köszönöm Szilvinek ezeket a csodás meglepetéseket! Titeket pedig arra buzdítalak, vegyetek részt a legközelebbi Gift Swapen! Még azok is jelentkezhetnek, akik nem írnak blogot. :)

4 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Ooh igen, nagyon örülök nekik. ^^ Köszi, hogy szóltál erről az egészről :D

   Törlés
 2. Jajjj nagyon klassz minden :)
  én nagyon szeretem ezeket a szappanokat, kíváncsi vagyok, neked beválik-e majd :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem, hogy beválik. :) Jó ötlet tőled ez az ajándékozós dolog!

   Törlés

@sarah.flp

Kövess