2016. nov. 12.

I dare you! #10

     
Mi is ez az egész? Az I dare you! egy olyan kihívássorozat, amiben a feladatokat a csapatunk egymásnak találja ki, a teljesítéseket pedig blogbejegyzés formájában dokumentáljuk. Célja az, hogy egy kis színt vigyünk a saját életünkbe és titeket is hasonlóra ösztönözzünk. Az új poszt kéthetente érkezik.

Ha ti is szeretnétek tagjai lenni a csapatunknak, várjuk jelentkezéseteket e-mailben. Írjátok meg nekünk a blogotok címét, Facebook elérhetőségeteket és egy rövid, pár mondatos bemutatkozást. Legfőképpen olyanokat keresünk, akik aktívan és legalább 3 hónapja blogolnak, valamint személyesebb típusú oldallal rendelkeznek.

Ezt a feladatot Flor találta ki:
szánjatok időt 3, az utóbbi időben elhanyagolt hobbira

     
ÍRÁS

Ezalatt nem a blogolást értem, sokkal inkább a novellák és a könyvkezdeményeim írását, folytatását. Suliidőben ezt rendszerint nagyon elhanyagolom, azonban elhatároztam, hogy idén írni fogok egy Halloween témájú novellát, amit aztán sikerült is megvalósítanom. Eredetileg egyébként angolórára íródott, kaptam is érte egy jó jegyet. :) Wattpaden elolvashatjátok.
    
OLVASÁS

Egészen eddig mintha "olvasási válságban" szenvedtem volna, ugyanis egész évben alig volt könyv a kezemben, és ha igen, azt rendszerint legalább egy hónapig olvasgattam. Most azonban a szünetben három könyvet is sikerült elolvasnom és még továbbiak várakoznak az éjjeliszekrényre halmozva.
    
SOROZATOZÁS

A korosztályomhoz képest egészen ritkán nézek sorozatokat, a héten azonban elkezdtem nézni egyet, ami már régóta várólistás volt, aztán most egy kihívás miatt elhatároztam, hogy végre megnézem - ez lenne az Outlander. Már a második rész végén a kedvenceim közé került, annyira magával ragadott már az eleje is. Egyszerűen imádom!

A többiek teljesítését itt nézhetitek meg:

Nina - .Ambivalentina
Éda - Lepkeszárny & virágfüzér
Hanna - Random Shit Things
Nati - Natussshka
Kamasz Lány - Pepitakastély
Sasa - Hosszú kávét az írónőnek!
Nadja Blue - The Pale Journal
Papai Anami - Anami Blog
Vic - Alien Thing
Anna - The Maniac Girl's Blog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

@sateenkaarigirl

Kövess