2016. dec. 21.

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - VKP Karácsony 2016

     
A VKP című kezdeményezés tagjainak immár hagyományává vált megajándékozni egymást ilyenkor karácsony táján, és idén első alkalommal én sem maradtam ki belőle.

Nagyon örültem, ugyanis azzal, akit én ajándékoztam meg és akitől kaptam a csomagot, személyesen is találkoztam már, tehát azt is mondhatjuk, mindkettejüket ismerem egy kicsit személyesen.

Én Ági "angyalkája" voltam, az ő bejegyzését itt olvashatjátok. Nekem pedig Suz'n küldte a csomagot. :)

(bocsássatok meg, a képet technikai okok miatt csak egy kis késéssel tudom felrakni)

És amik rejtőztek a csomagban:

- Haribo gumicukor: méghozzá egy hatalmas csomaggal. Alig bírtam megállni, hogy ki ne bontsam addig, amíg le nem fotózom. Nagyon szeretem a gumicukrokat.

- Mézeskalács illatú gyertya: nagyon tetszik az illata, maga az üveg pedig kifejezetten mutatós, ezért inkább valamilyen különleges alkalomra tartogatom a meggyújtását.

- Fürdősó: kibontatlanul nagyon érdekes, a csomagolás szerint mandarin és író (?) illata van, és bár az utóbbi nem tudom, pontosan mit jelent, de izgalmasan hangzik. Nem szoktam ilyesmiket használni, de örülök neki, hogy most végre kipróbálhatom.

- Körömlakk: egy gyönyörű kék színben, az üveg pedig, amiben van, irtó aranyos!

- Csoki: mégpedig egy tábla roppanócukros Milka (az egyik legjobb) és egy angyalformájú csokoládényalóka.

Ezúton is szeretném nagyon szépen megköszönni Suz'n-nek sok ajándékot, nagyon tetszik minden, amit összeválogattál nekem! :)

A többiek bejegyzése:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

@sarah.flp

Kövess