2017. júl. 24.

Ebay wishlist #7 - Iskolakezdés


Nem szeretnék ünneprontó lenni, de a tény az tény: már csak valamivel több, mint egy hónapunk van vissza a nyárból, és ha azt szeretnénk, hogy az ebayes rendelésünk időben, vagyis még iskolakezdés előtt megérkezzen, jóval előre kell gondolkodni.

Nagyon meglepődtem, ugyanis a tavalyi verzió az egyik legnépszerűbb bejegyzésem lett, ennek a sikerén felbuzdulva meg is érkeztem az újabb válogatással, ami talán még jobb is lett, mint az előző. Az összes termék ára nagyjából 200-400 Ft körül mozog.


KAKTUSZOS TOLLTARTÓ
Nem vagyok annyira oda a kaktuszokért, mint mások, ennek ellenére ezekbe a tolltartókba rögtön beleszerettem. Valószínűleg az első (a képen) hamarosan a kosaramban landol, már csak azt remélem, a mérete megfelelő lesz - ha nem, a sminkek beleférnek. :)
Ár: ~280 Ft


EPRES VAGY GRÁNÁTALMÁS TOLLTARTÓ
Ennek az egyszerűségébe szerettem bele. Bár egyedül a gránátalmásat tudnám elképzelni a táskámban (a képen a legalsó), szerintem mindegyik nagyon jópofa és egyedi.
Ár: ~360-445 Ft


GALAXY WASHI TAPE
Nagyon szeretem a különböző mintás washi tape-ket, de közülük is ezek a kedvenceim. Egyszerűen csodaszépek ezek a galaxy minták, igazán különleges darabjai lennének a gyűjteményemnek.
Ár: ~250 Ft


VIRÁGOS WASHI TAPE
Hasonló washi tape-im már vannak, és szerelmes vagyok beléjük, de hát fogyóeszköz, szükség van az utánpótlásra. Személyes kedvencem a második, ugyanis mostanában bolondulok a türkizes árnyalatokért.
Ár: ~260 Ft


FEKETE TŰFILC
Ha jól tudom, a Micron egy híresebb tollmárka, ezért is örülök, hogy itt rábukkantam olcsóbban. Ezen a linken 8 különböző vastagságú filcet lehet venni - a legvékonyabbra nagyon kíváncsi vagyok, sosem volt még ilyesmim.
Ár: ~260 Ft


FEKETE-FEHÉR NOTESZ
Nagyon tetszik ennek a notesznek az egyszerűsége. Bár már így sem tudom hova tenni az üres füzeteimet, írószerimádóként egyszerűen nem tudok átsiklani felette.
Ár: ~260 Ft


VONALAS POST-IT
Nem szoktam post-itet használni, de ez a vonalas példány nagyon megtetszett, hiszen szeretem a vintage hatású dolgokat. Talán egy ilyen rá tudna szoktatni a használatára, ugyanis tagadhatatlanul praktikus jószágok.
Ár: ~260-335 Ft


VINTAGE NOTESZ (VONALAS)
Nem tudom, mi fogott meg benne ennyire, de nekem egyszerűen kell egy ilyen. Kicsit művészies, egyszerű, és vintage. És olcsó.
Ár: ~205 Ft


TEENDŐLISTÁS POST-IT
Szintén nagyon praktikus lehet olyan határidőnaplóban, amit nem szívesen írogatsz tele a teendőkkel, mégis emlékeztetned kellene magad rájuk valahogyan. Ezek a post-itek ráadásul állatosak, így nagyon jópofák is.
Ár: ~210 Ft

Nektek is megtetszett valami a fentiek közül?

12 megjegyzés:

 1. Én is iskolakezdésre néztem körül mostanában eBay-en és társain. Hasonló termékeket a kedvencek közé tettem! :)
  Nagyon jó cikk volt, mindig örömmel térek ide vissza!
  Puszi :)

  VálaszTörlés
 2. Kaktusz!!! :0 <3
  Szerintem megtaláltad a következő tolltartómat :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hihi, na és melyiket választod? :D

   Törlés
  2. Valószínűleg a sok kaktuszost, de ez egy szörnyen nehéz és elgondolkodtató kérdés...

   Törlés
  3. Nagyon meglepő, hogy ismét egy rugóra jár az agyunk, mert én is azt rendeltem meg. :DDD

   Törlés
 3. Szia! :D
  Nekem a tűfilcből és a kaktuszos tolltartóból már van, de a többi nagyon szép és gondolkodok páron, hogy talán érdemes lenne kicsit szétnézni E-bayen. :D Tetszett a bejegyzés :D

  VálaszTörlés
 4. Szia! Végre valaki akinek már szintúgy a sulikezdésen jár az esze mint nekem... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerencsére nekem még nem igazán, próbálom kerülni a témát, de ezt a posztot muszáj volt most kiraknom. :)

   Törlés
 5. Szia! E-bayen kártyával kell fizetni vagy lehet kiszállításkor? Egyébként nagyon jó lett a poszt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Csak akkor tudsz fizetni, ha van bankszámlád, és PayPallal érdemes, mert ha nem érkezik meg a termék, vissza lehet kérni az árát.

   Törlés

@sarah.flp

Kövess