2019. febr. 15.

Valentin-napi Q&A


Sosem voltam igazán oda a Valentin-napért, ráadásul még nem vagyok elég ideje kapcsolatban ahhoz, hogy komolyabb tartalmú bejegyzéseket hozzak a témában, így az jutott eszembe, mivel még sosem beszéltem részletesebben a kapcsolatunkról V.-vel, a karácsonyhoz hasonlóan indítok egy Q&A-t, amiben kifejezetten a ti kérdéseitekre válaszolok. :)

Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a poszthoz! ♥

A megismerkedésetekhez (első beszélgetés) képest mennyi idő múlva találkoztatok először?

Majdnem napra pontosan egy hónap múlva. :) Szeptember 22-én ismerkedtünk meg, és október 21-én találkoztunk először.

Az első találkozáshoz képest mikor jöttetek össze?

Pontosan két héttel azután, november 4-én (egyébként 2017-ről beszélünk).

Mik a távkapcsolat fő nehézségei számotokra?

Igazából szerintem egyáltalán nem éljük meg rosszul ezt a távkapcsolat-dolgot - igaz, nem lakunk olyan borzasztóan távol egymástól, és az egész hétvégét együtt töltjük -, sőt, szerintem még szüksége is van rá a kapcsolatunknak, ugyanis így jobban meg tudjuk becsülni egymás társaságát. Egyedüli nehézségnek azt mondanám, hogy ha mondjuk hét közben történik valamiféle megrázkódtatás valamelyikünkkel, Facebookon keresztül elég nehéz dolog lelki támaszt nyújtani.

Milyen sűrűn és milyen módon tudtok találkozni?

Minden hétvégén találkozunk, általában csütörtök délutántól vasárnap estig együtt vagyunk valamelyikünknél. A távkapcsolat egy másik nagy előnye, hogy tulajdonképpen több időt tudunk így együtt tölteni, mint más korombéli párok. :)

Mi a legemlékezetesebb élményetek?

Talán az a hétvége, amikor először aludtunk együtt. Egyedül voltunk a lakásban csak mi ketten és csak filmeztünk, beszélgettünk... Nem csináltunk semmi különleges dolgot, de azon a hétvégén kezdtem el megismerni a gondolkodásmódját és az értékrendjét, ami miatt végül igazán belé szerettem.


Mennyire fontos nektek a Valentin-nap?

Számomra egyáltalán nem fontos, mindig is szkeptikusan álltam hozzá: lehúzásnak tartottam, ugyanis minden cég igyekszik a lehető legjobban profitálni az elvakult szerelmespárok pénztárcájából. Viszont érdekes, idén kezdem egyre inkább úgy gondolni, hogy szép gesztus, ha a párok egy napot arra szánnak, hogy kizárólag egymással foglalkozzanak, hiszen hiába szeretik egymást az év többi napján is, minden nap ennyi időt és energiát lehetetlenség lenne szánni a másikra, hiszen akkor nem lenne saját életük.

A tipikus dolgokat szoktátok Valentin-napkor csinálni?

Azt csináljuk, ami jól esik, és nem igazán tud foglalkoztatni, hogy az tipikus dolog-e vagy sem. Idén mi gyorsétterembe mentünk, ami az esetünkben különlegesnek számít, ugyanis ritkán fordul elő, míg mások például egy héten akár többször is esznek ott.

Általában a barátod vagy te készülsz programokkal?

Általában mindig én. :) Ő elmondja, milyen típusú programhoz van kedve, én meg megszervezem.

10-es skálán mennyire vagy boldog, amikor végre jön a vonat? :)

Szerintem sejted, haha. :D ♥ (Bocsi, belső poén)

Mi a véleményed általánosságban a Tinderről?

Haha, frappáns. :) Én igazából csak a poén kedvéért regisztráltam, egyáltalán nem gondoltam, hogy valami komoly dolog kisülhet belőle, és mégis megtaláltam Őt. Ennek ellenére továbbra is az a véleményem, hogy az ilyen eset nagyon ritka, és maximum szórakozásra lehet használni ezt az alkalmazást.

Ti hogyan töltöttétek a Valentin-napot? :)

2 megjegyzés:

  1. Ez annyira aranyos bejegyzés lett! Sok-sok csodás közös pillanatot kívánok még nektek. ❤️

    VálaszTörlés