2020. nov. 29.

Újrakezdtem, elköltöztem


Hát sziasztok! 😊

Minden bizonnyal ez lesz az utolsó bejegyzésem a Metaforaszennyezésen. A napokban végre tisztázódott bennem, mit kellene tennem ezzel a bloggal, és ez sajnos egyáltalán nem lesz jó hír azok számára, akik szerették ezt a felületet.

Röviden arról van szó, hogy már nem tudok azonosulni ennek az oldalnak a tartalmával. Most, hogy már elindultam a felnőtté válás útján, egészen más kérdések, problémák foglalkoztatnak, mint amelyeknek itt adtam hangot. És mivel a bejegyzéseket semmiképp sem szeretném törölni, inkább végleg elengedem a Metaforát – és tiszta lappal indítok. 😉

Tegnap élesítettem egy új blogot Milieux néven. Ez a felület a Metaforával azonos koncepción alapul, tehát ugyanúgy életmód, személyes és önfejlesztő témakörökben fogok írni, csak – a szándékaim szerint – sokkal felnőttesebb, komolyan vehetőbb stílusban. Ha szerettétek a tartalmaimat, nagyon boldoggá tennétek, ha segítenétek az elindulását egy feliratkozással. ❤️


Nagyon köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt években akár hosszabb, akár rövidebb ideig, de velem tartott ezen az úton! A kedves visszajelzéseitek rengeteget jelentettek nekem. Remélem, az új felülettel sem fogok csalódást okozni!


2 megjegyzés:

  1. Ó, sajnálom, de örülök, hogy folytatod - csak máshol :) Megértelek amúgy - nekem 8-9 év alatt új nevem lett és tök más blog cím/elérhetőség. Követni foglak az új helyen is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, úgy örülök, hogy ennyire megértőek vagytok mindannyian! 🥰🥰

      Törlés